Nieuws & Evenementen

ISVAG legt één ovenlijn stil voor geplande onderhoudswerken

ISVAG legt regelmatig één van de twee ovenlijnen van de afvalverwerkingsinstallatie stil voor een grondige onderhoudsbeurt: de shutdown. Wat vuil is, maken we weer proper en wat slijtage vertoont, wordt vervangen. Door deze regelmatige check-ups verkeert ISVAG permanent in een uitstekende conditie.

Op zo'n moment heerst heel wat drukte bij ISVAG, omdat behalve onze eigen mensen ook externe bedrijven aan het werk zijn om de shutdown van de installatie zo vlot en zo kort mogelijk te laten verlopen. 

De volgende dagen vindt het geplande onderhoud plaats van onze installatie. Dit weekeinde wordt het laatste restafval in de oven ingebracht: in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 maart legt ISVAG één ovenlijn van de installatie stil.

Voor ovenlijn 1 voorzien we de gangbare onderhoudswerken met o.a. de vervanging van het gedeelte vuurvaste betegeling dat versleten is. Vermoedelijk kan ovenlijn 1 op woensdag 21 maart opnieuw worden opgestart.

Voor vragen over de onderhoudswerken of over de algemene werking van ISVAG kan u ons steeds contacteren via info@isvag.be of 03/877 28 55.