Nieuws & Evenementen

ISVAG blikt terug op geslaagde Burendag!

ISVAG kan terugblikken op een erg geslaagde Burendag 2019 – die vond plaats op zaterdag 16 november, van 9 tot 14u. Haast 270 bezoekers brachten een bezoek aan ISVAG – voor een infomoment rond de bouw van de nieuwe installatie en de aanleg van het Warmtenet. De Burendag kadert in de algemene communicatiedoelstellingen van ISVAG: open en transparant communiceren met alle stakeholders, ook en vooral de onmiddellijke buurt.

De belangstelling van de buren – 120 bezoekers extra in vergelijking met de vorige Burendag, in 2017 – was groot, en het enthousiasme na afloop van de Burendag was dat evenzeer. De buren werden verwelkomd in het administratieve gebouw van ISVAG waar ze – ter introductie – de ISVAG bedrijfsfilmpjes met o.a. professor Quicker en “Samen Slim” te zien kregen.

In de vergaderruimte konden ze terecht met alle vragen over de nieuwe afvalenergiecentrale en het warmtenet bij de ISVAG directie en onze projectingenieurs. Vervolgens gingen de bezoekers op wandel op de ISVAG site, onder leiding van de ISVAG Gidsen, telkens in groepjes van 20 à 25 bezoekers, en werd halt gehouden op de plekken waar aan het warmtenet wordt gewerkt. Tot slot konden de bezoekers terecht bij een foodtruck voor een smakelijke kop koffie en vers gebakken koekjes.

De commentaar van de bezoekers was eensluidend lovend en positief. Een dankmail in de ISVAG mailbox van een buurtbewoner uit Aartselaar vat het mooi samen: “Ik was positief getroffen door het vriendelijke onthaal, de lekkere koffie met bijbehoren en de inhoudelijk zeer gewaardeerde uitleg voor, tijdens en na de rondgang. Dit alles overtuigde me zeer (…) Alles bij elkaar een voor mij geslaagde voormiddag, waarvoor welgemeende dank!”