Nieuws & Evenementen

Recyclage van uw afval

Het Coronavirus heeft een ongeziene impact op de dagelijkse werking van al onze bedrijven en het is dan ook van groot belang om in deze moeilijke periode zo goed mogelijk samen te werken.
Gezien de recyclageparken gesloten zijn, vragen wij u met aandrang om respect te hebben voor de mensen die uw afval komen ophalen en voor diegene die het nadien op een professionele manier verwerken.

Meer dan ooit dient u de sorteerregels correct toe te passen. Dat is de enige manier waarop we kunnen blijven inzetten op een professionele verwerking én op een kwaliteitsvolle recyclage. Wie nood heeft aan een opfrisbeurt kan de volledige sorteerwijzer vinden op: https://www.betersorteren.be/nl/sorteer-je-verpakking.

Papieren zakdoeken, tissues, wegwerp reinigingsdoekjes en mondmaskers horen niet bij papier & karton, maar moeten in de gesloten restafvalzak. Zwerfvuil hoort niet thuis aan de glasbollen of bij de textielcontainers.

 

Indien u nog vragen heeft omtrent onze afvalverwerking kan u terecht op het algemene e-mailadres: info@isvag.be of op onze website www.isvag.be .
Vragen omtrent het Coronavirus kan u steeds stellen aan de hulplijn 0800 14 689 of u kan surfen naar www.info-coronavirus.be .