Nieuws & Evenementen

Kristel Moulaert volgt Walter Ex op als algemeen directeur voor ISVAG

Wilrijk, 28 oktober 2011 – Na een uitvoerige selectieprocedure heeft de raad van bestuur van ISVAG op 27 oktober Kristel Moulaert gekozen als nieuwe algemeen directeur voor het bedrijf. In deze functie volgt ze binnenkort Walter Ex op, die bijna 30 jaar aan het roer stond van ISVAG. Walter zal nog een aantal maanden beschikbaar blijven om de nieuwe directeur bij te staan, waarna hij van een welverdiend pensioen zal genieten.

Kristel Moulaert (41) woont samen met haar echtgenoot en drie kinderen in Niel. Momenteel werkt ze als gemeentesecretaris in Schelle. Ze is licentiaat in de rechten en bezit daarnaast ook een master in public management.

Er waren 68 kandidaten voor de functie. De selectie werd gemaakt op basis van mondelinge en schriftelijke proeven en een uitvoerig assessment door externe HR consultants.

ISVAG voorzitter Philip Heylen: “Toen de vacature werd bekendgemaakt, ontvingen we maar liefst 68 kandidaturen. Hieruit is Kristel Moulaert als sterkste kanidaat naar voor gekomen. In de afgelopen weken heb ik haar leren kennen als een zeer dynamische, spontane en besluitvaardige dame en samen met de raad van bestuur kijk ik er dan ook al naar uit om met haar te kunnen samenwerken. Tegelijk wil ik nu al Walter Ex bedanken, die de afgelopen drie decennia ISVAG heeft geleid, en die in de komende maanden zijn kennis en ervaring zal overdragen aan zijn opvolgster.”

Voor meer info:

Philip Heylen, voorzitter raad van bestuur ISVAG
Boomsesteenweg 1000 - 2610 Wilrijk
T +32 3 877 28 55 - F +32 3 887 09 28