Nieuws & Evenementen

Ambassadeur voor Botswana, Samuel Otsile Outlule en gouverneur Cathy Berx openen fototentoonstelling op ISVAG

Als bedrijf vindt ISVAG het belangrijk dat haar werknemers zich ook tijdens hun vrije tijd kunnen ontplooien. Eén van onze medewerkers, Karin Van Couwenberg, verloor haar hart aan de fotografie. Niet zomaar wat amateurportretten in en rond het huis, maar schitterende natuurfoto’s die ze meebracht van haar reizen samen met collega-fotografen Pia Dierickx en Matthew Copham. Met de foto’s van Karin, Pia en Matthew organiseert ISVAG nu een fototentoonstelling. Op woensdag 11 december werd deze fototentoonstelling feestelijk geopend door Samuel Otsile Outlule, Ambassadeur voor Botswana in België en bij de permanente vertegenwoordiging van de EU, samen met Cathy Berx, Gouverneur van de provincie Antwerpen en Philip Heylen, voorzitter van de Raad van Bestuur van ISVAG.

 

De fototentoonstelling vormt in de komende maanden ongetwijfeld een extra bezienswaardigheid voor de vele groepen en scholen die op ISVAG langskomen voor een bedrijfsbezoek. Bovendien organiseert ISVAG op 1 februari een speciale opendeurdag.

Bovendien wordt de tentoonstelling tot en met vrijdag 7 februari 2014 ook gratis opengesteld voor alle geïnteresseerden. Een bezoek is enkel mogelijk op weekdagen telkens van 10 tot 16 uur (of na afspraak). Op 24,25 en 31 december en op 1 januari zijn er geen bezoeken mogelijk.

Voor meer info: ISVAG, tel. 03/877 28 55 of info@isvag.be