Nieuws & Evenementen

ISVAG stilgelegd voor geplande onderhoudswerken

Regelmatig leggen we één van de ovenlijnen helemaal stil voor een grondige onderhoudsbeurt: de shutdown. Wat vuil is, maken we weer proper en wat slijtage vertoont, wordt vervangen.

Op zo'n moment heerst bij ISVAG heel wat drukte, omdat naast onze eigen mensen ook externe bedrijven in de weer zijn om het stil liggen van de installatie zo vlot mogelijk te laten verlopen en zo kort mogelijk te houden. Door deze geregelde check-ups verkeert ISVAG permanent in een uitstekende conditie.

Momenteel vindt het geplande onderhoud plaats van onze installatie. Nadat in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 september het laatste restafval in de oven werd ingebracht, hebben we de installatie stilgelegd.

Voor ovenlijn 2 voorzien we de gangbare onderhoudswerken met o.a. de vervanging van een gedeelte vuurvaste betegeling die versleten is. Vermoedelijk kan ovenlijn 2 op woensdag 27 september opnieuw worden opgestart.

Voor vragen over de onderhoudswerken of over de algemene werking van ISVAG kan u ons steeds contacteren via info@isvag.be of 03/877 28 55.