Nieuws & Evenementen

ISVAG legt installatie stil voor geplande onderhoudswerken

ISVAG legt regelmatig één van de twee ovenlijnen van de afvalverwerkingsinstallatie stil voor een grondige onderhoudsbeurt: de shutdown. Wat vuil is, maken we weer proper en wat slijtage vertoont, wordt vervangen. Door deze regelmatige check-ups verkeert ISVAG permanent in een uitstekende conditie.

Op zo'n moment heerst heel wat drukte bij ISVAG, omdat behalve onze eigen mensen ook externe bedrijven aan het werk zijn om de shutdown van de installatie zo vlot en zo kort mogelijk te laten verlopen.

De volgende dagen vindt het geplande onderhoud plaats van onze installatie. Het voorbije weekeinde is het laatste restafval in de oven gebracht: ISVAG heeft ovenlijn 2 stilgelegd voor onderhoud.

Voor ovenlijn 2 voorzien we onderhoudswerken met o.a. werken aan de shredder, de elektrostatische filter (ESP) en de vervanging van het gedeelte vuurvaste betegeling dat versleten is. Vermoedelijk kan ovenlijn 2 op woensdag 25 september opnieuw worden opgestart.

Voor vragen over de onderhoudswerken of over de algemene werking van ISVAG kan u ons steeds contacteren via info@isvag.be of 03/877 28 55.