Burenavond

Dertig steden en gemeenten in de provincie Antwerpen, samen goed voor 1,06 miljoen inwoners, hebben de verwerking van hun niet-recycleerbaar huishoudelijk afval aan ISVAG toevertrouwd. Dat afval verwerken we in onze installatie in Wilrijk, met de grootste zorg voor het milieu. Bovendien zorgen we er voor dat we zoveel mogelijk waardevolle energie produceren, elektriciteit én warmte.

Binnenkort zal Vlaams minister voor omgeving Zuhal Demir een beslissing nemen over de verlenging van de milieuvergunning voor onze installatie. De nieuwe aanvraag voor deze vergunning wordt momenteel ingediend en binnenkort start hierover ook een openbaar onderzoek. We vinden het belangrijk dat u uit de eerste hand correcte informatie over onze werking krijgt, en ons ook al uw vragen kan stellen.

Daarom zetten we op maandagavond 18 juli 2022 onze deuren voor u open. We verwelkomen u in ons bedrijf voor een toelichting, een rondleiding en een vraag- en antwoordsessie. Wil u erbij zijn, vul dan onderstaand inschrijvingsformulier in!

 

Tijdslot burenavond:

Om alles vlot te laten verlopen hebben wij 3 tijdsloten voorzien.
Wij vragen u om stipt aanwezig te zijn zodat de volgende groep ook voldoende tijd krijgt.

Praktisch:

  • Er zijn slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen, dus gelieve zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Programma:

  • Introductie aan de hand van de ISVAG film (10min)
  • Vraag- en antwoordsessie met directeur Kristel Moulaert en verschillende medewerkers van het bedrijf
  • Rondleiding met gids
  • Hapje en drankje