Komt u op 6 juli ook naar ons buren-infomoment?

Op 4 november 2022 kreeg ISVAG van de Vlaamse minister voor omgeving een proefvergunning voor 2 jaar, gekoppeld aan een aantal voorwaarden. Om te kunnen voldoen aan deze voorwaarden is een wijziging van de omgevingsvergunning noodzakelijk en daarvoor diende ISVAG eerder deze maand een verzoek in. De wijziging van de omgevingsvergunning is nodig om te kunnen investeren in de rookgasreiniging om de stikstofuitstoot (die al onder de norm ligt) nog verder te verlagen. Tegelijk wil ISVAG investeren in een warmtegebouw met een back-up, waardoor de werking van het warmtenet geoptimaliseerd en gegarandeerd kan worden. Twee belangrijke aanpassingen die het milieu en de omgeving ten goede komen. Voor deze vergunningswijziging werd door erkende deskundigen een nieuw Milieu Effecten Rapport (MER) opgesteld, waarbij de impact van ISVAG op de omgeving in kaart werd gebracht.

Wil u alles weten deze vergunningswijziging en de geplande investeringen, kom dan naar ons buren-infomoment op zaterdag 6 juli 2024.

PROGRAMMA

U kan deelnemen aan één van de drie identieke informatiesessies die telkens stipt starten om 9, 11 of 13u. Elke sessie duurt ± 2 uur. We starten met een korte video, gevolgd door een toelichting over de aangevraagde vergunningswijziging en een vraag- en antwoordsessie met verschillende leden van het ISVAG-team. Wie wenst, kan aansluitend deelnemen aan een rondleiding door de installatie met één van onze gidsen. Elke infosessie wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Inschrijven voor dit infomoment kan via www.isvag.be/burendag of telefonisch via 03 877 28 55.

Inschrijven graag uiterlijk tegen 1 juli.