#vuilnishelden

Terwijl u thuis aan het werk blijft en uw kinderen online les volgen, zijn de afvalophalers en de afvalverwerkers dagelijks aan het werk. Om deze mensen een hart onder de riem te steken, lanceren we een oproep om een hartverwarmende boodschap, waarin u deze #Vuilnishelden een figuurlijk schouderklopje geeft, aan uw raam te hangen.

Als u een foto van deze boodschap vervolgens post op sociale media met de hastag #vuilnishelden en ons tagt met @isvagantwerpen kunnen wij dit verder delen zodat ook de mensen die achter de schermen voor de verwerking van uw afval zorgen, dit te zien krijgen.

In deze moeilijk tijd is het belangrijk om solidariteit hoog in de vaandel te houden en de mensen die onze maatschappij ondersteunen een extraatje te geven. Net zoals de zorgverleners en politieagenten hebben ook de afvalverwerkers het niet makkelijk dus hopelijk kan u zich samen met ons u hiervoor inzetten.

Indien u nog vragen heeft omtrent onze afvalverwerking kan u terecht op het algemene e-mailadres: info@isvag.be of op onze website www.isvag.be.
Vragen omtrent het Coronavirus kan u steeds stellen aan de hulplijn 0800 14 689 of u kan surfen naar www.info-coronavirus.be.