Wedstrijd voor jeugdbewegingen

Op 23 november start de week van de afvalophaler. Gedurende deze week worden er allerlei activiteiten georganiseerd om de afvalophalers en afvalverwerkers extra in de verf te zetten. Gezien zij werkzaam zijn in een essentiële sector zijn, blijven zij dag in, dag uit in de weer. Gelukkig, want stel je eens voor dat al het afval zich zou opstapelen!

Ook wij zouden deze afvalverwerkers en ophalers graag bedanken en we hebben jullie hulp nodig!

We lanceren een wedstrijd voor de jeugdbewegingen in ons werkingsgebied, waarbij er ofwel per tak van de jeugdbeweging of met de gehele jeugdbeweging kan deelgenomen worden!

We vragen om een (digitale) tekening of knutselwerk in te zenden in het thema van week van de afvalophaler, dat ten laatste dient ingezonden te worden op 17 november naar tekenwedstrijd@isvag.be of Tekenwedstrijd – Boomsesteeweg 1000 2610 Wilrijk. Voor inspiratie kan je terecht op onze website!

Indien jullie dit graag fysiek komen afgeven, kan dit ook dus dan verwittig je ons even en maken we een afspraak.

 

Wat kunnen jullie winnen?

Er zijn 2 prijzen die uitgereikt worden: eentje voor kwantiteit en eentje voor originaliteit:

  • Kwantiteit: De jeugdbeweging die het meeste tekeningen kan inzenden heeft recht op een ontbijt. Dit ontbijt wordt geleverd op een van de dagen dat jullie een activiteit hebben aan hun lokalen. Dit ontbijt zal bestaan uit : 1 croissant pp, 1 koffiekoek pp, fruitsap & chocomelk, 2 belegde broodjes pp.
  • Originaliteit : De jeugdbeweging die het meest originele werk (bv. origineel qua formaat) kan inzenden krijgt een winterpakket voor een activiteit aan jullie lokalen. Dit bestaat uit een vuurkorf, warme chocomelk en speculaas en een pakket voor zelf smores te maken zijnde: marshmallows, Petits beurs en satéstokjes.

Daarbovenop verloten we onder alle inzendingen ook nog eens een bon twv 250 euro bij Lukas Creative om knutselmateriaal aan te kopen en een bon van 250 euro bij De Hopper/Den banier .

 

Lijkt dit jullie wel wat?

Bevestig dan even jullie deelname voor 11 november waarin je specifiek schrijft of je per tak of met je gehele jeugdbeweging deelneemt